Telefonszámunk: 06 20 264-3994 info@immunologus.hu

6 hónappal ezelőtt indult útjára a megújult immunologus.hu oldal.

December 1-jén volt az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének a „Nekem szól! Egészségértési Díj” pályázatnak eredményhirdetése. Ezen a pályázaton a blog díjazásban részesült.

Nagyon nagy öröm, hogy szűk fél éves működés során, amellett, hogy önöktől kaptam sok bíztató visszajelzést, szakmai elismerésben is részesült az oldal. Igazságtalanság lenne a sikert kisajátítani, mert csapatmunka volt. Köszönet a Mazuri Markteing Kft.-nek, elsősorban Nebehaj Vandának és most Tomori Ildikónak, akik szemüket rajta tartják az oldalon. Nem szabad megfeledkeznem a most már több száz betegről, akik meglátogatták a rendelésemet, és arról a több ezer emberről, akik olvasnak, hozzászólnak, kérdeznek, levelet írnak. Köszönöm a bizalmukat.

2017 az elindulás éve volt. A jövő évben bővítjük az elérhetőségünket. Nem sokára szeretnénk közelebb kerülni a Pécstől távolabb élőkhöz, elindítunk egy folyamatos gondozási programot azoknak, akik rendszeresen gyógyszert szednek immunológiai vagy reumatológiai betegségükre, bővítjük az információs és oktatási tevékenységünket, a közösségi kapcsolatainkat kívánjuk erősíteni.

Az immunológiai betegségek nagyon szerteágazóak, speciális tudást igényelnek mind az orvos, mind a beteg oldaláról. Azt szeretném, hogy a betegeim, a hozzátartozók és az érdeklődő egészséges emberek minél többet tudjanak és értsenek az immunológiából és a reumatológiából, ne érezzék magukat elhagyatottnak, legyenek biztonságban. A jól tájékozott beteg már félig maga a gyógyulás.

2018 a gondoskodás éve lesz.

Sok szeretettel:

dr. Sütő Gábor

Kapcsolat