Telefonszámunk: 06 20 264-3994 info@immunologus.hu

Kedves betegeink!

 

Budapesten a CMC Déli Klinikán vagyok elérhető.

Információ és előjegyzés: telefon +36 1 9990640

email: info@deliklinika.hu

 

 

Pécsett három féle szolgáltatással állunk rendelkezésre: 

 

1. Szakrendelés személyes találkozóval. Első vizsgálatnak, valamint ha fizikális vizsgálat, ízületi injectio szükséges, ezt javasoljuk.

2. Online vizit.  Alkalmas leletek, kisebb problémák, további teendők megbeszélésére. Mozgásszervi panaszok esetén, első vizsgálatnak NEM javasoljuk, mivel ilyen esetben fizikális vizsgálat is szükséges. Az online élő konzultáció során rendelési időben mi hívjuk fel a betegeket, időtartam 30 perc. Az online rendeléshez minden alkalommal először jelentkezni kell, majd a megkapott díjbekérő rendezését követően foglaljon időpontot az online naptárunkban. A konzultáció Skype segítségével történik. Amennyiben nincsen Skype hívó jele, a konzultáció előtt küldünk skype meghívót, kérjük figyelje a beérkező emaileket!

3. e-rendelő: Rövid szöveges üzeneteket lehet küldeni rendelési időn kívül. Leletek, kisebb problémák megbeszélésére alkalmas. Új panasz,tünet tisztázása ezen keresztül nem lehetséges, ilyen esetben vizit igénybevételét javasoljuk. Kérjük, először regisztráljon, majd a megkapott díjbekérő rendezését követően aktiváljuk e-rendelőjét. A szolgáltatás meghatározott időtartamú, amely lejárta után, meg kell hosszabbítani az előfizetést. Egyéb úton beleértve az emailt és a közösségi üzenetküldő szolgáltatásokat is, orvosi ellátást, tanácsadást nem áll módunkban adni, illetve az adatvédelmi törvény értelmében nem is lehetséges. Kérjük válassza ki az önnek megfelelőt, és regisztráljon, vagy foglaljon időpontot!

Szeretettel várjuk!

Prof. dr. Sütő Gábor

 

 

 

Online konzultáció előjegyzés, időpont foglalás sorrendje:

1. A jelentkezéshez kattintson ide! 

2. Díjbekérő rendezése.

3.  Az időpont választáshoz kattintson ide!

 

e-rendelő igénylése, belépés:

1. A regisztrációhoz kattintson ide!

2. Díjbekérő rendezése után küldjük a belépési adatokat.

3. Az e-rendelő-belépéshez kattintson ide!