Telefonszámunk: 06 20 264-3994 info@immunologus.hu

Kérek mindekit, hogy az oldalon szereplő információkat figyelmessen olvassa el!

Budapesten a CMC Déli Klinikán vagyok elérhető.

Információ és előjegyzés csak ezen a telefonszámon:

+36 1 9990640

email: info@deliklinika.hu

 

————————————————————————————————————————————————————————————————-

Pécsett

három féle szolgáltatással állunk rendelkezésre: 

 

1. Szakrendelés személyes találkozóval. Első vizsgálatnak, valamint ha fizikális vizsgálat, ízületi injectio szükséges, ezt javasoljuk.

2. Online vizit.  Alkalmas leletek, kisebb problémák, további teendők megbeszélésére, időtartama 30 perc. Mozgásszervi panaszok esetén, első vizsgálatnak NEM javasoljuk, mivel ilyen esetben fizikális vizsgálat is szükséges.

Az online élő konzultáció a lefoglalt időpontban Skype segítségével történik. Ha nincsen Skype elérhetősége, vagy az alkalmazás használatában nem jártas, kérjük, ne válassza ezt a szolgáltatást! Az online rendeléshez minden alkalommal először regisztrálni kell honlapunkon. Kérjük, hogy a regisztráció során megfelelő adatokat adjanak meg, a Skype hívó legyen pontos, más elérhetőséget (pl. telefonszám, email cím) itt ne írjanak be! Skype hívó hiányában a regisztrációt elfogadni nem tudjuk! A pontatlan adatszolgáltatásból fakadó következményekért felelősséget nem vállalunk! A regisztráció után díjbekérőt küldünk, ennek rendezését követően foglaljon időpontot az online naptárunkban.

3. e-rendelő: Rövid szöveges üzeneteket lehet küldeni rendelési időn kívül. Leletek, kisebb problémák megbeszélésére alkalmas. Új panasz,tünet tisztázása ezen keresztül nem lehetséges, ilyen esetben vizit igénybevételét javasoljuk. Kérjük, először regisztráljon, majd a megkapott díjbekérő rendezését követően aktiváljuk e-rendelőjét. A szolgáltatás meghatározott időtartamú, amely lejárta után meg kell hosszabbítani az előfizetést. 

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő ellátást, és regisztráljon,vagy foglaljon időpontot! Egyéb úton, beleértve az emailt és a közösségi üzenetküldő szolgáltatásokat, orvosi ellátást, tanácsadást nem áll módunkban adni, illetve az adatvédelmi törvény értelmében nem is lehetséges.

Szeretettel várjuk!

Prof. dr. Sütő Gábor

 

 

 

Online konzultáció előjegyzés, időpont foglalás sorrendje:

1. A jelentkezéshez kattintson ide! 

2. Díjbekérő rendezése.

3.  Az időpont választáshoz kattintson ide!

 

e-rendelő igénylése, belépés:

1. A regisztrációhoz kattintson ide!

2. Díjbekérő rendezése után küldjük a belépési adatokat.

3. Az e-rendelő-belépéshez kattintson ide!