Telefonszámunk: 06 20 264-3994 info@immunologus.hu

Kedves betegeink!

Jelenleg a pécsi rendelőnkben három féle szolgáltatás közül lehet választani. Budapesten a CMC Déli Klinikán vagyok elérhető.

1. Szakrendelés személyes találkozóval. Első vizsgálatnak, valamint beavatkozás, például ízületi injectio szükségessége esetén ezt javasoljuk.

2. Online vizit. Abban az esetben előnyös, amikor fizikális vizsgálat nem szükséges. Alkalmas leletek, kisebb problémák, további teendők megbeszélésére. Az online élő konzultáció során rendelési időben mi hívjuk fel a betegeket, időtartam 30 perc. Kérjük, először jelentkezzen, majd a megkapott díjbekérő rendezését követően foglaljon időpontot az online naptárunkban. Az online rendeléshez minden alkalommal először jelentkezni kell!

3. e-rendelő: Rövid szöveges üzeneteket lehet küldeni rendelési időn kívül. Leletek, kisebb problémák megbeszélésére alkalmas. Új panasz,tünet tisztázása ezen keresztül nem lehetséges, ilyen esetben vizit igénybevételét javasoljuk. Kérjük, először regisztráljon, majd a megkapott díjbekérő rendezését követően aktiváljuk e-rendelőjét. A szolgáltatás meghatározott időtartamú, amely lejárta után, meg kell hosszabbítani az előfizetést. Egyéb úton beleértve az emailt és a közösségi üzenetküldő szolgáltatásokat is, orvosi ellátást, tanácsadást nem áll módunkban adni, illetve az adatvédelmi törvény értelmében nem is lehetséges. Kérjük válassza ki az önnek megfelelőt, és regisztráljon, vagy foglaljon időpontot!

Szeretettel várjuk!

Prof. dr. Sütő Gábor

Online konzultáció előjegyzés, időpont foglalás sorrendje:

1. A jelentkezéshez kattintson ide! 

2. Díjbekérő rendezése.

3.  Az időpont választáshoz kattintson ide!