Telefonszámunk: 06 20 264-3994 info@immunologus.hu

e-rendelő

Ugrás az e-rendelőre

Az e-rendelőnk olyan betegek számára készült, akik betegségük vagy gyógyszerszedés miatt folyamatos orvosi ellenőrzést igényelnek. Ezekben az esetekben, azokra a folyamatokra, amelyek nem igényelnek személyes konzultációt, egyszerű és gyors megoldást kínálunk. Ide tartoznak a kötelező laboratóriumi vizsgálatok,  ezek értékelése, az éves felülvizsgálatok megszervezése, és változatlan egészségi állapot esetében a kezelés folytatása. Amennyiben eltérés jelentkezik, kontroll vizsgálattal állunk rendelkezésre. Az e-rendelőn keresztül betegség megállapítás, gyógyítás nem történik, de a regisztráltaknak lehetőséget ad arra a folyamatos orvos-beteg kapcsolatra, amelyre a betegség ellátásában szükség van.

Melyek az e-rendelő előnyei?

  • Az orvosát értesítheti problémáiról rendelési időn kívűl is.
  • Szükség esetén olyan orvoshoz tud fordulni, aki ismeri a betegségét és a gyógyszereit.
  • Nem kell beutalóért és laborvizsgálati időpontért sorban állni. A szerződött partnernél időpont egyeztetés is kérhető a vérvételre.
  • Nem kell a leletekért elmenni, otthonában kapja kézhez az eredményeket és az értékelést.
  • A leletet az alapbetegség, a gyógyszeres kezelés és az állapot visszajelzés függvényében értékeljük. Eltérés esetén javaslatot kap a további teendőkre.
  • Az állapotát rendszeresen felmérjük, és ennek megfelelően javaslatot teszünk a további teendőkre.

Melyek azok a betegségek és kezelések, amelyek rendszeres ellenőrzést igényelnek?

Gyulladásos immunológiai és reumatológiai kórképek: ízületi gyulladások, Rheumatoid arthritis, Arthritis psoriatica, Bechterew betegség, Crohn betegség, Lupus (SLE), Sjögren szindróma, Myositis, Dermatomyositis, vasculitisek

Gyógyszerek: Szteroid kezelés minden formája, metotrexát, szulfaszalazin, azatioprin, leflunomid, chloroquin, ciklosporin A.

Hogyan működik az e-rendelő?

Jöjjön el egy konzultációra, hallgassa meg javaslatunkat!

Legyünk partnerek az egészségnek megőrzésében!