Telefonszámunk: 06 20 264-3994 info@immunologus.hu

e-rendelő

Ugrás az e-rendelőre

A koronavírus járvány idejére, az e-rendelőnket megnyitottuk új betegek számára. Regisztrációs igényét kérjük küldje el az info@immunologus.hu címre!

Az e-rendelőnk olyan betegek számára készült, akik betegségük vagy gyógyszerszedés miatt folyamatos orvosi ellenőrzést igényelnek. Ezekben az esetekben, azokra a folyamatokra, amelyek nem igényelnek személyes konzultációt, egyszerű és gyors megoldást kínálunk. Ide tartoznak a kötelező laboratóriumi vizsgálatok,  ezek értékelése, az éves felülvizsgálatok megszervezése, és változatlan egészségi állapot esetében a kezelés folytatása. Amennyiben eltérés jelentkezik, kontroll vizsgálattal állunk rendelkezésre. Az e-rendelőn keresztül betegség megállapítás, gyógyítás nem történik, de a regisztráltaknak lehetőséget ad arra a folyamatos orvos-beteg kapcsolatra, amelyre a betegség gondozásában szükség van.

Melyek az e-rendelő előnyei?

  • Az orvosát értesítheti problémáiról rendelési időn kívül is.
  • Szükség esetén olyan orvoshoz tud fordulni tanácsért, aki ismeri a betegségét és a gyógyszereit.
  • Nem kell beutalóért és laborvizsgálati időpontért sorban állni. A szerződött partnernél időpont egyeztetés is kérhető a vérvételre.
  • Leleteit otthonában kapja kézhez.
  • A leletet az alapbetegség, a gyógyszeres kezelés és az állapot visszajelzés függvényében értékeljük. Eltérés esetén javaslatot kap a további teendőkre.

 

Hogyan működik az e-rendelő?

Jöjjön el egy konzultációra, hallgassa meg javaslatunkat!

Legyünk partnerek az egészségnek megőrzésében!