Telefonszámunk: 06 20 264-3994 info@immunologus.hu

Hogyan működik az e-rendelő?

Az e-rendelő egy gondozási program, amely több lépcsőből épül fel:

  1. Az első személyes konzultáció során felvesszük a kórtörténetet, rögzítjük a jelenlegi állapotot, a gyógyszereket, minden olyan paramétert, amely a betegséghez-egészséghez kötött. A diagnózis megállapítása után áttekintjük a kezelését. Rögzítjük, hogy melyek azok a paraméterek amelyeket a betegség vagy a kezelés miatt folyamatosan ellenőrizni kell.
  2. Kitűzzük a következő személyes konzultáció időpontját.
  3. A két vizsgálat között, havi rendszerességgel az internetes felszínen kérünk visszajelzést a betegek állapotáról. Ha szükséges, laboratóriumi vizsgálat is történik partnerünknél, vagy a betegek feltölthetik a laboratóriumi eredményeiket.
  4. Amennyiben az állapotban nincsen változás és a laboratóriumi leletek nem mutatnak eltérést, a terápia folytatható, szükség esetén a gyógyszer kiváltáshoz receptet biztosítunk.
  5. Ha az állapotban változás következik be vagy laboreltérés jelentkezik konzultációt kezdeményezünk.
  6. Évente egy alkalommal állapotfelmérést végzünk az alapbetegségtől függően. Ez a vizit a következő év induló vizsgálata.

Az ön állapotát érintő jelentős döntéseket együtt hozzuk meg, minden javaslathoz tájékoztatást adunk, valamint az immunologus.hu oldalunkon számos leírást talál, amelyek segítik a betegségek, a terápiás lehetőségek megértését. A havi díj a laboratóriumi vizsgálat díját, a vélemény elkészítését és a postázást tartalmazza. Soron kívüli konzultáció esetén a vizitdíjból kedvezményt nyújtunk.

Ugrás az e-rendelőre